Adatlap
Árkalkulátor / vásárlás
logo
előző képek / 1következő képek
Triász Megalodon-félék 

1-3: Gemmellarodus seccoi (PARONA). – Nagytermetű Megalodon-féle, amelynek bal teknője jóval magasabb és domborúbb, mint a jobb. A nemzetség neve GAETANO GIORGIO GEMMELLARO (1832-1904) kiváló olasz paleontológusnak állít emléket. A képen látható, id. LÓCZY LAJOS által Gyulafirátót mellett gyűjtött példány a G. seccoi seccoi alfajt képviseli, melyet többek között a kerekded körvonalú jobb teknője különböztet meg a rokon formáktól. A felső-nóri alemelet egyik vezérkövülete. 
A Magyar Állami Földtani Intézet (MÁFI) múzeumának gyűjteményéből.

©CULTiRiS / Főzy István

Figyelem! Amennyiben a fotón ábrázolt személy(ek) arckép alapján felismerhető(k), a fotó a vásárlás után csak illusztrációs célra használható fel. Ha a fotó adatlapján fel van tüntetve a „MODELLENGEDÉLY: VAN” szöveg, akkor a marketing-reklám-promóció célú felhasználás is engedélyezett. Minden egyéb esetben a marketing-célú felhasználáshoz a vásárlónak meg kell szereznie a fotón ábrázolt személy(ek) kifejezett hozzájárulását – a felhasználás megkezdését megelőzően.

ID: 116285

Fotós: Főzy István

Triász Megalodon-félék 1-3: Gemmellarodus seccoi (PARONA). – Nagytermetű Megalodon-féle, amelynek bal teknője jóval magasabb és domborúbb, mint a jobb. A nemzetség neve GAETANO GIORGIO GEMMELLARO (1832-1904) kiváló olasz paleontológusnak állít emléket. A képen látható, id. LÓCZY LAJOS által Gyulafirátót mellett gyűjtött példány a G. seccoi seccoi alfajt képviseli, melyet többek között a kerekded körvonalú jobb teknője különböztet meg a rokon formáktól. A felső-nóri alemelet egyik vezérkövülete. A Magyar Állami Földtani Intézet (MÁFI) múzeumának gyűjteményéből.

Kulcsszavak:

Mérettáblázat
pixel: 1772 x 2717 px dpi: 300 dpi
jpg: 2.92 MB cm: 15,00 x 23,00 cm
tif: 13.77 MB inch: 5,91 x 9,06 in

Amennyiben nem talált a céljainak megfelelő képet, vagy javaslata van, kérjük írja meg nekünk! Köszönjük!