keres
Kép azonosítók (ID)
Személynevek
Licenc
 
Méretarány
X
Képügynökségek

Fotósok (Cultiris)
magunkrol
magunkrol

CULTiRiS Kulturális Képügynökség a Kossuth Kiadó Zrt. 2008-ban megalakult szervezeti egysége.
Honlapunkon olyan magyar fotográfusok, múzeumok és gyűjtemények képeinek felhasználási jogait forgalmazzuk, amelyek főként a kultúra, a tudomány és az ismeretterjesztés területeit mutatják be.

Fotóügynökségünk célja, hogy megismertesse és elérhetővé tegye a magyar fotográfiát mindenki számára. Távlati terveink között szerepel fotóművészek életműveinek megőrzése, digitalizálása, valamint a magyar közgyűjteményekkel kialakított együttműködésünk szélesítése. Számos archívum, életmű, gyűjtemény lapul fiókok mélyén, a lehetőségek korlátaiból adódóan feldolgozatlanul. Ezek az anyagok kultúránk és történelmünk részét képezik, közkinccsé tételükkel kapcsolatban elhivatottak vagyunk. Fontosnak tartjuk a múzeumok értékesítési munkájának támogatását, képeiket egy rendszerben kereshetővé és adott körülmények között azonnal megvásárolhatóvá téve.

Kortárs fotóművészek alkotásainak megismerése, ismertté tétele szintén fontos részét képezi munkánknak. Mint fotóügynökségnek elsődleges feladatunk, hogy a fotósokat képviseljük a megrendelők felé és megkönnyítsük számukra az értékesítés lebonyolítását. Honlapunkon fotósok szerint is böngészheti a képeket, ezáltal megismerheti a fotósok munkáit külön-külön is.

Kulcsszavazóink, szakértőink a képeket nagy gonddal kezelik, hiszen az információ segít egy adott képnek megfelelő helyre kerülni egy kiadványban, grafikai munkában. Honlapunkon keresztül a nap 24 órájában egyszerűen és gyorsan - gyakorlatilag perceken belül - hozzájuthat az általunk kínált képekhez. Irodánk nyitott, amennyiben nem talál megfelelő képet, vagy egyszerűen segítségre van szüksége, keresse meg munkatársainkat! Igény esetén összeállítjuk az Ön igényeinek leginkább megfelelő válogatást.

Honlapunk 2009 végére angol nyelven is elérhető, ezáltal világszerte megismerhetik a kiváló magyar fotósok és múzeumok kínálatát.

Örömmel várjuk minden fotós jelentkezését, hogy képviselhessük a könyv- és lapkiadás, a média és a kereskedelmi célú értékesítés világában.